EUR: 327,39 Ft
CHF: 300,49 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb Eger

Nyári napközi a kórházi dolgozók gyerekeinek

A Markhot Ferenc Kórház az idén is megszervezte a nyári napközit a munkatársak gyermekei számára. Ezzel is segíteni kívánnak a családoknak a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltésében. A napközi helyszíne a kórház refektóriuma, az étkezést az intézmény konyhája biztosítja.

Három turnusban zajlik a nyári napközi, az utolsó időszak augusztus 22–26. lesz. A gyerekeknek színes programokat szerveznek: ellátogatnak a Mátra Múzeumba, az érseki palotába, az Érsekkertbe, játszóterekre és az egri strandra. Mezőkövesden kézműves-foglalkozásokon vesznek részt, de a felsőtárkányi és a bélapátfalvi tó, a kisnánai vár  is szerepel a kirándulási célok között. Érdekesség, hogy az újraélesztés alapismereteit is elsajátítják szakoktató segítségével a nyári napközi ideje alatt. 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.

 • Történelmi időutazás

  Történelmi időutazás

  A Savaria Karnevál újkori történelmében huszadik alkalommal ölt római ruhát Szombathely ezen a hétvégén.