EUR: 327,39 Ft
CHF: 300,49 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb Eger

Nyitrai Zsolt a Fidesz megyei elnöke

Heves megye fejlődési pályán van, és a Fidesz célja, hogy a következő éveket is ez a fejlődés jellemezze – nyilatkozta Nyitrai Zsolt, a nagyobbik kormánypárt megyei elnöke, akit a tisztújításon újra megválasztottak Heves megyei vezetőnek.

Nyitrai Zsolt közölte: a megyei Fidesz szervezetileg felkészült az őszi önkormányzati választásra, minden településen döntés született arról, hogy ki lesz a párt polgármesterjelöltje.


– A szövetség által támogatott jelöltek mindenhol képesek lesznek arra, hogy együttműködjenek a kormánnyal, és fejlődést biztosítsanak a településeken a következő években – mondta Nyitrai Zsolt. A politikus kiemelte, hogy a Fidesz képviselői és polgármesterei közéleti munkájukat a jövőben is a polgárokkal történő párbeszédre alapozzák.

A Heves megyei választmány tisztújító gyűlésén Nyitrai Zsolt elnök mellé Horváth László és Szabó Zsolt országgyűlési képviselőt választották meg alelnöknek, a párt országos választmányába pedig Nagy Csabát, Pálinkás Pétert, valamint Tuza Gábort delegálták. A választmány az elnökökről, elnökhelyettesekről és a delegáltakról is egyhangú döntést hozott, a tisztviselőket ellenszavazat nélkül választották meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.

 • Történelmi időutazás

  Történelmi időutazás

  A Savaria Karnevál újkori történelmében huszadik alkalommal ölt római ruhát Szombathely ezen a hétvégén.