EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Belföld

Orbán Viktor: Citius, altius, fortius!

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke és Gyurta Dániel is szerepel azon a fotón, amit a miniszterelnök osztott meg közösségi oldalán.

Mint arról beszámoltunk, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) fennállásának 125. évfordulójáról és a nemzetközi sportvilág legfontosabb kérdéseiről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Thomas Bach, a NOB elnöke csütörtökön a Karmelita kolostorban.


Az eseményről egy képet is megmutatott közösségi oldalán a miniszterelnök, aki a bejegyzéshez annyit írt: Citius, altius, fortius! Ez magyarul azt jelenti, “Gyorsabban, Magasabbra, Erősebben!”

A NOB elnöke, aki maga is tőröző olimpiai bajnok, a budapesti vívó-világbajnokság megnyitójára érkezett Budapestre.

Thomas Bach elismerését fejezte ki a budapesti nemzetközi sportesemények sikeréért. A megbeszélésen elhangzott: Budapest mára vitathatatlanul a világ egyik legjelentősebb sportfővárosa lett, köszönhetően a magyar sport sikereinek, a magyarok sportszeretetének, valamint annak, hogy Budapest mindig jó házigazda; Európa kellős közepén könnyen megközelíthető bárhonnan, Magyarország pedig a világ egyik legbiztonságosabb országa.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek