EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Belföld

Orbán Viktor: Új csatárt igazoltunk – Videó!

Orbán Viktor miniszterelnök egy Facebook-posztban gratulált Varga Judit új igazságügyi miniszternek, aki csütörtökön vette át miniszteri kinevezési okmányát a Sándor-palotában.

A kormányfő posztjában a következőket írta Varga Juditnak címezve:


„Új csatárt igazoltunk. Jó munkát, Miniszter asszony // A new striker joins the team. Good luck, Madam Minister!”

Új csatárt igazoltunk. Jó munkát, Miniszter asszony // A new striker joins the team. Good luck, Madam Minister!

Gepostet von Orbán Viktor am Donnerstag, 11. Juli 2019

„Hogy miért éppen egy csatárt lát Orbán Viktor Varga Juditban, a  Brüsszelbe távozott Trócsányi László helyére lépő új igazságügyi miniszterben? Ezúttal nemcsak valamiféle képes beszédről van szó, a miniszterelnök köztudomású focirajongásával kapcsolatban, hanem Varga Judit, a háromgyerekes, 38 éves családanya nem mellékesen miskolci. Angolul, franciául, németül és spanyolul is beszél, amúgy évek óta aktívan sportol. A legutóbbi időben keményen focizik” – írja a Ripost.


„2001–2004: csapatkapitány a Miskolci Egyetem NBI-B női kosárlabda-csapatában, 2017 óta pedig az FC Saint-Michel, Bruxelles női labdarúgó csapatának tagja. Még a legvadabb ellenzéki körökben is tátott szájjal bámulták, amikor a Facebookra kirakta ezt a dekázós videót. Harminchétig meg sem állt! Tényleg egy csatárt igazolt a magyar kormány” – tudatja a portál.

37 deka 👟⚽️😉☀️ juggling a soccer ball #dekázás #juggling #soccerjuggling #foci #football #sport #weekendsport #footballforlife #lovefootball https://www.instagram.com/dr.varga.judit/

Gepostet von Varga Judit am Sonntag, 17. März 2019

A kormányfő Instagram-oldalára egy érdekes szavazást is kitett, amelyben arra keresi a választ, hogy vajon melyik minisztere tud a legtöbbet dekázni.

fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Betiltották a férfiaknak szánt étrendkiegészítő forgalmazását

  Betiltották a férfiaknak szánt étrendkiegészítő forgalmazását

  Betiltotta a BoomBoom férfiaknak szánt étrend-kiegészítő forgalmazását a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), az intézkedés az interneten rendelt készítmény gyógyszerhatóanyag-tartalma miatt vált szükségessé, és a hamisítás miatt feljelentést tesznek.

 • Iseumi játékok kezdődnek

  Iseumi játékok kezdődnek

  Olasz tenoristák gálaműsorával július 24-én, szerdán megkezdődnek az Iseumi játékok Szombathelyen, a szabadtéri előadásokon musicalt, valamint opera, operett és jazzdalokat ötvöző koncertet is műsorra tűznek.

 • Négykilónyi drogot hozatott magának egy mindszenti férfi

  Négykilónyi drogot hozatott magának egy mindszenti férfi

  Különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása miatt indult nyomozás egy 44 éves mindszenti férfi ellen, aki a gyanú szerint csaknem négy kilogramm kábítószert küldött magának Hollandiából – közölte az eljárást lefolytató Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.