EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Extra

Orosz nyelvű hírolvasó lenne Gaál Tímea

A Magyarország Szépe versenyen a második helyezett Gaál Tímea lett. A 22 éves szolnoki lány nemrég diplomázott az egyetemen, álma, hogy orosz hírolvasó legyen.

Június 23-án az ország legszebb lányai küzdöttek a koronáért a Duna Televízió műsorán. A győztes Nagypál Krisztina lett, első udvarhölgyként Gaál Tímea, második udvarhölgyként pedig Csonka Rebeka örülhetett. Timi nem sokkal a verseny után interjút adott a Lokálnak, melyben elmesélte, hogy miképp élte meg a legizgalmasabb pillanatokat.


Magyarország szépe szépségverseny (Fotó: Máté Krisztián)

–Évek óta tudatosan készültem a Magyarország Szépére, már gimiben is szerettem volna jelentkezni, de mindig közbejött valami. A környezetemben is sokan biztattak, így végül belevágtam. Úgy tűnik, hogy jó döntés volt, óriási megtiszteltetés a második hely, úgy érzem, hogy az éveken át tartó kemény munka most meghozta a gyümölcsét. Az élőshow reggelén az volt a célom, hogy bekerüljek a top5-be, a top3-ról álmodni sem mertem. Testileg és lelkileg is jó formában voltam, és ez a képernyőn keresztül is látszott –kezdte a Lokálnak a barna hajú szépség, aki már a táborban is fantasztikus élményekkel gazdagodott. A lányoknak a két hét alatt négy alversenyen kellett részt vennie, ebből az egyiket, a Miss Charity-t Timinek sikerült is megnyernie.

–Bevallom, hogy eleinte nagyon szkeptikusan álltam a táborhoz, tartottam attól, hogy a versenyzők közt nagy rivalizálás lesz, de szerencsére nem így lett. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, pozitívan csalódtam, és még barátokat is sikerült szereznem. Az már csak hab volt a tortán, hogy a Miss Charity alversenyen ilyen jól szerepeltem. Sokat gondolkodtam, hogy milyen videóval készüljek, végül egy kardiológiai osztályon végeztem karitatív munkát, ami nem volt véletlen. Két évvel ezelőtt édesapámnak ugyanis volt két szívbillentyűműtéte, ami elég mély nyomot hagyott bennem, örülök, hogy most én is segíthetettem –magyarázta Timi, aki nemrég diplomázott szlavisztika-orosz szakon, hosszútávon mindenképp a szakmájában szeretne elhelyezkedni.


–Bizonyára sűrű év áll előttem, a helyezésnek köszönhetően sok felkérésnek kell majd eleget tennem, de alapvetően a diplomámmal szeretnék állást találni, álmom, hogy orosz nyelvű hírolvasó legyek – tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek:

Több százan jelentkeztek a Magyarország Szépére
Megmutatják a szépségeke
Ő lett Magyarország Szépe – Videó
A legjobb helyen a korona
Struccokat etet reggelente Magyarország Szépe
Ők a Magyarország Szépe döntősei
Így lehet valakiből Magyarország Szépe
Új korona ékesíti Magyarország Szépét
Június végén választják meg Magyarország Szépét
Bemutatkoztak a Magyarország Szépe versenyzői
Több százan jelentkeztek a Magyarország Szépére
Minden, ami Sztársztori!

Kapcsolódó Cikkek