2019. november 14., csütörtök
Aliz

Külföld

Pénzt lopott a szökőkútból

A római hatóságok 550 euróra (180 ezer forint) büntettek meg egy holland turistát, érméket halászott ki a Piazza Navona egyik szökőkútjából.

A 36 éves férfit rajtakapták, amint szombaton a kora reggeli órákban kiszedegette a turisták által a Fontana del Moro reneszánsz szökőkútba dobált pénzérméket. Amikor észrevette, hogy lebukott, megpróbálta elrejteni a zsákmányt, de már késő volt. A római önkormányzat szigorú rendszabályokat hozott az „antiszociális” viselkedés ellen, így például tilos a szökőkutakban fürödni, vagy este 11 óra után alkoholt fogyasztani az utcán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Véletlenül vett 1000 tyúkot

  Véletlenül vett 1000 tyúkot

  Egy félreértés miatt lett hirtelen állattartó az a férfi, aki egy online aukción vásárolt meg összesen 1000 tyúkot.

 • Kincset találtak a földbe rejtve

  Kincset találtak a földbe rejtve

  Fémdetektorral segített barátja elveszett jegygyűrűjét meglelni egy férfi Észak Írországban, azonban egy egészen másfajta kincsre bukkantak keresés közben.

 • Soros fia Macronnak adott utasításokat

  Soros fia Macronnak adott utasításokat

  Néhány nappal titkos észak-macedóniai útja után Soros György fia részt vesz a Párizsi Békefórumon is – vette észre a V4NA nemzetközi hírügynökség.

 • Tüdőátültetésen esett át az e-cigi miatt

  Tüdőátültetésen esett át az e-cigi miatt

   Egy 17 éves michigani fiún hajtották végre a világ valószínűleg első olyan dupla tüdőtranszplantációját, amelyre azért volt szükség, mert a páciens tüdeje helyrehozhatatlanul károsodott az elektromos cigaretta vagy más hasonló eszközök párájának ki- és belégzésétől.