EUR: 331,34 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Egyéb IV.kerület

Pesthidegkútról Újpestre!

Pesthidegkútról igazolt játékosokat az Újpest futsalcsapata. Hegedűs Dániel és Zsoldos Áron személyében két olyan fiatal, 21 éves tehetséges  játékos kerület Újpestre, akik tanulni, fejlődni akarnak a kispályás futballban.

Amikor Póta Balázs, az Újpest menedzsere elindult a Hidegkút SC – Haladás II  NB II-es feljutásról döntő mérkőzésére, talán még nem gondolta, hogy két új játékost „szerez” csapatának. Pedig ez történt, hiszen a meccsen olyannyira megtetszett neki Hegedűs Dániel és Zsoldos Áron játéka, hogy azonnal felvette velük a kapcsolatot, és így tett Sós László klubelnök is.

Hegedűs Dániel (balra) és Zsoldos Áron (jobbra) örömmel mondott igent Póta Balázs hívó szavára

Zsoldos Áron 21 éves, két éve futsalozik a felnőttek között. Tavalyelőtt 11 mérkőzésen 5 találatig jutott, a legutóbbi szezonban pedig már a csapata húzóembereként 18 mérkőzésen is pályára lépett, 6 találat fűződik a nevéhez, jobb lábas játékos. A fentieken kívül egy Magyar Kupa-mérkőzés is szerepel a neve mellett, amelyet a Szigetszentmiklós ellen játszottak. A 7-2-re elvesztett meccsen gólt is szerzett.
– Szeretnék sokat tanulni ebből a sportágból, és azt gondolom, Újpesten minden adott lesz ahhoz, hogy fejlődni tudjak. Jókat hallottam az edzőnkről is és a klub tervei is elnyerték a tetszésemet. Nekem ez egy nagy lépés, nehéz egyelőre kijelenteni, hogy mire leszek képes, de mindenképpen hasznos tagja akarok lenni a csapatnak. Szeretném ha harcban lennénk a feljutásért. Abbahagytam a nagypályás focit, úgyhogy csak a futsalra fogok koncentrálni az előttünk álló szezonban – mondta az újpesti csapat weboldalának Zsoldos Áron.


Hegedűs Dániel szintén 21 éves és korábban a III. kerület nagypályás játékosa volt két éve igazolt Hidegkútra, ahol futsalozni is kezdett. Első évében 14 mérkőzésen 8 gólig jutott a regionális bajnokságban, legutóbb pedig 17 mérkőzésen 11 találatig jutott, illetve szintén pályára lépett az SZTK elleni Magyar Kupa-meccsen.
– Egészen kiskorom óta focizom, de 15 évesen már megismerkedtem a futsallal is. A Hidegkúttal a legjobb 8 közé jutottunk az országos bajnoki döntő sorozatban. Nagyon váratlanul ért az Újpest megkeresése, nem is gondoltam rá, hogy ilyen is előfordulhat, ugyanakkor hatalmas örömmel tölt el, hogy a Haladás elleni osztályozó után Póta Balázs személyesen keresett meg. Ez most elég nagy ugrás a pályafutásomban, kíváncsian várom mit hoz majd a szezon, de annyit ígérhetek, mindent megteszek majd, hogy a csapat a lehető legsikeresebb legyen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.