EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Külföld

Saját húgát verte baseballütővel agyba-főbe a migráns

Elképesztő indulattal ütötte nővére fejét egy baseballütővel egy 18 éves afgán fiú, aki azért rontott a 20 éves lányra Stuttgart egyik vasútállomásán, mert a lány nem azt a férfit szerette, akit az iszlám törvénykezés szerint élő családja szánt neki.

Az eset kapcsán a német Bild című napilap megkereste az áldozat és egyben a támadó édesanyját, akiről kiderült, hogy már 23 éve él Németországban, de a beilleszkedése nem sikerült tökéletesen. A családapa nyomására ugyanis ugyanazokat a szokásokat és kultúrát követik, amelyek Afganisztánban elfogadottak – írja a Ripost.


Bármennyire is megdöbbentő, de a támadó fiú és az agyba-főbe vert lány anyja egyáltalán nem mutatott részvétet a történtek után.

Az édesanya az alábbiakat mondta az újságíróknak: Minden gyermeket egyformán szeretem. Nem tilthatok meg semmit a fiaimnak, mind elmúltak 18 évesek .


Sajtóértesülések szerint az áldozat korábban három hónapot élt az Egyesült Államokban, majd miután hazatért, kényszerházasságra akarta kötelezni a családja. A lány azonban elköltözött otthonról, és közölte,  ő fogja kiválasztani, hogy kivel akar összeházasodni. Végül ez a bátor cselekedet került majdnem az életébe.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek