EUR: 325,89 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Külföld

Szellentése leplezte le a bűnözőt

Vígjátékba illő történtet osztott meg a Clay megyei seriffhivatal közösségi oldalán, miután elfogtak egy bűnözőt, akit kábítószer-kereskedésért köröztek Tennesseeben.

A férfi ellen már hónapok óta letartóztatási parancs volt érvényben, majd amikor sikerült a nyomára bukkanni, a körözés alatt álló férfi természetesen megpróbált elbújni. Talán még sikerrel is járhatott volna, ha kínzó hascsikarását nem kísérik hangos szellentések. – Ha köröz a rendőrség és egy hangos szellentéssel lebuktatod magad, biztosan sz*r napod lesz – írta a seriffhivatal Facebook-oldalán az ügy kapcsán.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Mondd, hogy csííz!

    A nap képe: Mondd, hogy csííz!

    Sokan úgy gondolják, hogy a természetfotózás egy igen unalmas szakma, hiszen van, hogy órákat, sőt napokat kell várni a megfelelő témára különféle álcákba bújva.

  • Biztonsági alkalmazott lopott az adóhatóságtól

    Biztonsági alkalmazott lopott az adóhatóságtól

    Elfogtak egy húszéves bolgár kiberbiztonsági alkalmazottat, mert vélhetőleg részt vett az adóhatóság elleni hackertámadásban, amelynek során bolgár adófizetők millióinak személyes adatai kerültek illetéktelenek kezébe.

  • Megúszta a büntetést a gyilkos migráns

    Megúszta a büntetést a gyilkos migráns

    A francia bíróság szerint füves cigaretta hatása alatt állt, ezért nem vonható felelősségre az a Maliból származó muszlim migráns, aki 2017-ben saját, párizsi otthonában gyilkolt meg egy 66 éves, zsidó származású nyugdíjas nőt.