EUR: 354,72 Ft
CHF: 333,57 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Külföld

Tehenet mentettek egy háztetőről

Furcsa esethez riasztották a tűzoltókat Lengyelországban, ahol egy lakatlan épület tetejéről kellett megmenteni egy bajba jutott tehenet.

A boci egyszerűen felsétált egy kúria második emeletére, majd menekülni kezdett az őt visszaterelni próbáló gazda elől, de kiesett az ablakon, át az alsóbb szint tetejére. A helyszínre irányított két tűzoltócsapat részben megbontotta a tetőt, majd lehajtották a marhát. A mentés több mint két órát vett igénybe.

Fotó: Reddit

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghaladta a 12 milliót a fertőzöttek száma

  Meghaladta a 12 milliót a fertőzöttek száma

  A világon 12 012 720 ember fertőződött már meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 548 914, a gyógyultaké pedig 6 562 679 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem csütörtöki adatai szerint.

 • Orbán Viktor: Ne a nyugatiak mondják meg, hogyan éljünk

  Orbán Viktor: Ne a nyugatiak mondják meg, hogyan éljünk

  Mi Közép-Európából arra kérhetjük a Nyugatot: ne mondja meg, hogyan kellene élnünk az életünket – mondta szerdán Orbán Viktor miniszterelnök az Európa cenzúrázatlanul című webkonferencián, amelyen Aleksandar Vucic szerb elnök és Janez Jansa szlovén miniszterelnök is felszólalt.

 • Politikai indíttatásúnak nevezte a belgrádi tiltakozást a szerb elnök

  Politikai indíttatásúnak nevezte a belgrádi tiltakozást a szerb elnök

  Olyan ellenzéki politikai erők szervezték a kedd esti belgrádi tiltakozást, amelyek nem tudtak bejutni a szerb parlamentbe a június 21-i választásokon, a koronavírus-járvány miatt bejelentett korlátozó intézkedések csupán ürügyként szolgáltak az agresszív fellépés számára – hangsúlyozta Aleksandar Vucic szerb elnök szerdai sajtótájékoztatóján.