EUR: 331,54 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Külföld

Több ezer bűncselekményt követtek el migránsok

Összegyűjtötték egy interaktív térképen, hogy 2015, a migránshullám csúcsa óta milyen bűncselekményeket követtek el migránsok Németországban, Ausztriában és Svájcban. Gyakori, hogy gyerekek követnek el brutális bűncselekményeket – számol be a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Rendőrségi közleményekből készítette el egy csoport, azt a bűnügyi térképet, amelyen migránsok által elkövetett bűncselekményeket jelöltek, három országban. Ahogy fogalmaznak, ezeket egyes médiumok elhallgatják és bizonyos politikusok sem hajlandóak tudomást venni ezekről. Az általuk összegyűjtött statisztika szerint az elmúlt négy évben több mint 2000 életellenes bűncselekményt (több mint 700 gyilkosságot és kísérletet) és 6400 szexuális bűncselekményt követtek el migrációs hátterű emberek – írja a portál.


forrás: V4NA

A térképen országra lebontva, majd az elkövető és az áldozat életkorára, nemére és származási országára szűkítve lehet keresni a bűncselekmények között – közli a V4NA.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

  Salvini: a Conte-kormány elárulta Olaszországot

  Békés, demokratikus és forradalmi ellenállásra szólította fel az olaszokat az “Olaszországot eláruló és rabszolgává tevő” új római kormánnyal szemben Matteo Salvini, az ellenzéki Liga vezetője a párt éves nagygyűlésén a lombardiai Pontidában vasárnap.

 • Erősödnek a V4-ek!

  Erősödnek a V4-ek!

  A visegrádi országok, köztük Magyarország erősödése érezhető az Európai Bizottság összetételének alakulásában – mondta Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot

  Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.