EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Sport

Újabb vizes vb-érmeket várunk

Ma a dél-koreai Kvangdzsuban megkezdődik a vizes világbajnokság a szinkronúszók és a műugrók selejtezőivel. Mi az úszóktól és a vízilabdázóktól várhatunk érmeket, elsősorban Hosszú Katinkában és Milák Kristófban bízhatunk, de nem szabad megfeledkezni a hosszútávúszó Rasovszky Kristófról sem, aki egy hét leforgása alatt 5, 10 és a 25 kilométeres távon is rajthoz áll. Sőt a váltóversenyen is elindul.

A férfi- és a női pólócsapat éremszerezése nem okozna meglepetést, sőt elvárható is lenne, bár a Nemzeti Sport rögtönzött közvélemény-kutatása szerint a szurkolók 40 százaléka inkább a 4–6. hely valamelyikére tartja esélyesnek a fiúkat. Mégis valószínűbb az érem és az olimpiai kvóta megszerzése. A lányoknál pedig, nos, hasonló szereplést várunk.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media új szerződést kötött az Ausztrál Nagydíjnak otthont adó Melbourne-nel, így az Albert Parkban lévő versenypálya 2025-ig biztosan a versenynaptárban marad.

 • Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Ahogy az egész nap során, úgy a döntőben is önbizalommal telve vívott Siklósi Gergely, aki pénteken aranyérmet nyert a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

 • Szárnyaltak a zöld sasok

  Szárnyaltak a zöld sasok

  A Ferencváros labdarúgócsapata 3-2-re legyőzte a bolgár Ludogorecet, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája selejtezősorozatának második fordulójába.

 • Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Az orosz pólós lányok nemcsak szebbek – ha még lehet ilyesmit állítani politikailag túl korrekt világunkban –, de jobbak is a férfiaknál, nem véletlenül nyertek olimpiai bronzérmet. Így aligha számíthattak békés, sima mérkőzésre Keszthelyi Ritáék a kvangdzsui vb-n a csoportelsőségért vívott harcban.