2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Hódmezővásárhely

Vandálok verik szét a játszóteret

Hat számjegyű összeget kapott a vásárhelyi Komplex Dance Stúdiótól a Tiszta Szívvel Egyesület, amely a Damjanich utcai játszótér helyreállítására fordítja a pénzt. Vannak ugyanis, akik szánt szándékkal tönkreteszik a kisgyermekek játékait a közterületeken.

A Komplex Dance Stúdió június végén tartotta meg tanévzáró gálaműsorát, az abból származó bevétel egy részét pedig a Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítvány rendelkezésére bocsátja.


– A civil szervezettel az együttműködés indulásunk óta töretlen, és azért támogatjuk őket minden évben, mert ők is a gyermekekért dolgoznak – tette hozzá Preczerné Kobelák Szilvia, a stúdió vezetője.

A vandálok a Damjanich utcai játszótéren a többek között szétverték a labirintust, illetve tavasszal a homokozó feletti napellenző védőponyvát is ellopták.

– Minden évben végzünk itt korszerűsítéseket, és helyezünk el eszközöket, azonban vannak, akik szánt szándékkal tönkreteszik azokat – mondta Lázárné Megyeri Zita. A Tiszta Szívvel elnöke felhívta a figyelmet: a barbárok gondolkozzanak el rajta: a gyermekek fellépéséből származó összegből felújított játszótereket vernek szét egyetlen estén vagy éjszakán.

Összefogással ismét örömet szereznek a gyermekeknek.

Van, akinek a hobbija a játékrongálás.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.