EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Egyéb Békéscsaba

Világbajnok értékesítő

Szerencsi László, az AutoMobil Körös Kft. értékesítési tanácsadója idén ismét világbajnok lett. A ŠKODA Challenge-re már nem első alkalommal utazhatott el, két évvel ezelőtt járt már ott.

A verseny egyik részében mindenki a saját szakmájában egyénileg indul, a másik részében pedig csapatban kell teljesíteni. A csapatverseny során például idén egy szabadulójáték keretében kellett különböző feladatokat megoldaniuk a helyszínt adó horvátországi Šibenik óvárosában. Nagyon sok kreativitást igénylő próbatétel volt, amelyek nagy része idén Teslához és az elektromossághoz kapcsolódott.


Értékesítőknek külön 2016 óta szerveznek versenyt. Ami különleges volt az idei megmérettetésben, hogy nagyon sokat foglalkozott a környezetvédelmi kérdésekkel. Ez nem kifejezetten tartozik az értékesítői alaptudáshoz, de nem árt, ha ők is ismerik az aktuális szabályozást.

A világbajnokságnál korlátozzák a részvételt, hogy többeknek adjanak esélyt. Szerencsi László, mivel kétszer már megnyerte, nem indulhat többet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.