EUR: 334,79 Ft
CHF: 306,48 Ft
2019. november 13., szerda
Szilvia

Egyéb Hódmezővásárhely

Vízilabda-paradicsommá változott a strand

Egy tucatnyi vízilabdacsapat lepte el Hódmezővásárhelyt, ugyanis a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda adott otthont az I. Zsüffland Hód-Vízilabda Fesztiválnak.

A komoly erőket – többek között első osztályú és utánpótlás-válogatott játékosokat is – felvonultató A csoport győztese a tavalyi Masters Eb-n is diadalmaskodó Vác Senso-Media lett, sőt a torna legjobb játékosa díja is Vácra került, dr. Kiss Ádám személyében.


A váciak mögött a szentesi első osztályú játékosokat is soraik között tudó Kolbászfüstölők végeztek, míg a képzeletbeli dobogó alsó fokára a vásárhelyi fiatalokból álló Salida de Socorro állhatott fel. A B csoport élén a torna gólkirályát, Manucu Flaviut is a soraiban tudó Nagyvárad végzett, megelőzve a fiatal és lelkes Honvéd-Dorog, valamint a Retro-Fóka Pécs csapatát.

A megmérettetés fénypontja pedig az a gálamérkőzés volt, ahol a Hód Masters All Stars a többszörös olimpiai bajnokokból felálló Millenium Masters ellen játszott. Bár nem az eredmény volt fontos, a világklasszisok végül 20-7-re múlták felül ellenfeleiket.

Nemcsak az országból, hanem még a határon túlról is érkeztek játékosok.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Felvidéken járt Miklós Péter

    A Felvidéken járt Miklós Péter

    A felvidéki Selye János Egyetem novemberben rendezte meg VII. Nemzetközi Tudományos Szimpóziumát Többség–kisebbség együttélés címmel.

  • Fakutyával táncoltak

    Fakutyával táncoltak

    Hogy mi is a fakutya? Nos, mindenki úgy ismeri, mint a korcsolya és a szék keveréke, melyen ülve valaki egy vagy két hegyes bottal löki magát előre.