EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Sport

Wimbledon oldalnézetben

Nem csak a tenisz vonzza az embereket Wimbledonba. Más érdekességeket is szemügyre vehet a figyelmes érdeklődő. Legalábbis, mi azokból a fotókból szemezgettünk, amelyek nem kimondottan szorosan kapcsolódnak a játékhoz.

Az aprócska barázdabillegető udvariasan a pálya szélén sétált, mit sem törődve azzal, hogy Rafael Nadal éppen Jo-Wilfried Tsongát ütötte el a továbbjutástól a harmadik fordulóban.


Nem csak Karolina Pliskova szervája, de a combjára és felkarjára tetovált motívumok is figyelmet követeltek. Persze tetkó nélkül is jól mutat a cseh teniszező.

EPA/WILL OLIVER EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Ki hinné, hogy ilyen komoly érzelmeket képes kiváltani a játék a brit képviselőház  elnökéből, John Bercow-ból. Az alsóház renitens képviselői sem képesek kihozni a sodrából ennyire.

Meghan Markle sussexi hercegné (balra) a királyi család tagjához méltó nyugalommal nézte barátnője, Serena Williams a szlovén Kaja Juvan elleni győztes meccsét.

EPA/WILL OLIVER EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

 

Kívül tágasabb, de kevésbé kényelmes, a nem annyira tehetős szurkolók a pálya szomszédságában kivetítőkön figyelik a benti eseményeket.

EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Nem csak az ascoti derbin vannak csodálatos kalapköltemények. Wimbledonban természetesen a labdás fejfedő hódít.

EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES

Talpig fűben: a rajongó talán így akart gyanútlanul a pálya közelébe furakodni. Azért nem  sikerült tökéletesre az álcázás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media új szerződést kötött az Ausztrál Nagydíjnak otthont adó Melbourne-nel, így az Albert Parkban lévő versenypálya 2025-ig biztosan a versenynaptárban marad.

 • Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Ahogy az egész nap során, úgy a döntőben is önbizalommal telve vívott Siklósi Gergely, aki pénteken aranyérmet nyert a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

 • Szárnyaltak a zöld sasok

  Szárnyaltak a zöld sasok

  A Ferencváros labdarúgócsapata 3-2-re legyőzte a bolgár Ludogorecet, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája selejtezősorozatának második fordulójába.

 • Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Az orosz pólós lányok nemcsak szebbek – ha még lehet ilyesmit állítani politikailag túl korrekt világunkban –, de jobbak is a férfiaknál, nem véletlenül nyertek olimpiai bronzérmet. Így aligha számíthattak békés, sima mérkőzésre Keszthelyi Ritáék a kvangdzsui vb-n a csoportelsőségért vívott harcban.