EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 25., vasárnap
Lajos, Patricia

Életmód

10 tipp lenőtt hajtövekre

S. O. S. tippek lenőtt és ősz hajtövek azonnali elrejtésére, ha nincs kéznél a fodrász:

 1. A megszokottól eltérő oldalválaszték sokat lendíthet a megjelenésen. Azonban az alsóbb rétegekben már megjelenik az eredeti szín, a választékban ezért a lenövés is jobban látszik.
 2. Az egyébként nyílegyenes választék helyett készítsünk cikk-cakkosat. Nem baj, ha nem tökéletes, minél egyenetlenebb, annál jobban elrejti a lenövést.
 3. Egy hajpánt is jó szolgálatot tehet: eltakarja a kényes helyeket, hátrahúzza a hajat és remekül fel tudja dobni a megjelenést.
 4. A haj színének megfelelő árnyalatú színező spray-vel vagy porral is orvosolhatjuk időlegesen a problémát.
 5. Az ősz szálakat a sötétebb hajúak, a szempillaspirállal is átkenhetik.
 6. Szexi módja a lenövés elfedésének a tupírozott frizura vagy egy csinos kalap.
 7. A száraz sampon azonnal tartást és extra textúrát ad a hajnak, és nem lesz olyan határozott vonal a lenövés és a festett rész között.
 8. Bulira, a hajzselével kevert csillámpor is csodát tesz a lenőtt hajtővel.
 9. A világos hajúak receptje: ecset, egy pohár víz és púder. A vizes ecsettel vigyük fel a púdert a lenövésre, várjuk meg, amíg teljesen megszárad, így rajta marad a következő hajmosásig.
 10. Szőkéknek kamilla, vöröseknek afrikai vörös tea, barnáknak pedig fekete tea lehet a segítség, hogy rövid időre elmélyítse a tövek árnyalatát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ismét lesz Sajtfesztivál

  Ismét lesz Sajtfesztivál

  Valóságos sajtmennyországban érezhetik magukat azok, akik 2019. október 19-én ellátogatnak a II. SZEGA Nemzetek Sajtfesztiváljára: a világ 25 országából több mint 400 féle sajtot, valamint kiváló borokat kóstolhatnak, megismerkedhetnek a hazai sajtmanufaktúrák termékeivel, valamint színes gasztronómiai és szórakoztató programokban vehetnek részt.

 • A hely, ahol a pszichológia és az ünnep összeér

  A hely, ahol a pszichológia és az ünnep összeér

  A lélek gyógyulásához nem feltétlenül a terápia az egyetlen megoldás– állítja Gilányi Attila, aki saját bőrén tapasztalta, hogy egy intenzív, egy-két napos program is segíthet teljességgel átértékelni az életünket.

 • Krúdy Gyula és a tojásos burgonyapüré

  Krúdy Gyula és a tojásos burgonyapüré

  Krúdy Gyula író a budai kakaspecsenye mellé ajánlja köretként a tojásos burgonyapürét, ami a gyerekek egyik kedvenc étele lehet, mert könnyű, ízletes, és ami a legfontosabb: krumpliból van!