EUR: 331,54 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Extra

Ákos újra tarolt

Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.

Ákos másodszor nyerte el a Petőfi Zenei Díjat, a 2016-os Az Év Koncertje után, ezúttal Az év férfi előadója kategóriában. Ákost a családi nyaraláson érte a hír, ahonnan videóüzenetben köszönte meg a díjat. Az év zenekara a Halott Pénz, az év női előadója Rúzsa Magdi lett.  Az év videoklipjének a Follow The Flow Nem tudja senki című dalának videoklipjét, az év akusztikus koncertjének pedig a Bagossy Brothers Company tavaly november 5-i koncertjét választották. Az életműdíjat Nagy Feró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere kapta.
Két kategóriában már korábban győztest hirdettek: az év felfedezettje az Acoustic Planet, míg az év dala Pápai Joci Az én apám című száma lett.


Pápai Jocié az év dala MTI/Bodnár Boglárka

A Petőfi Rádió, a VOLT Produkció és az M2 Petőfi TV közös díjait egész estés gálán adták át. A Rókusfalvy Lili és Harsányi Levente vezette műsort élőben közvetítette az M2 Petőfi TV és a petofilive.hu is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek