EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Pécs

Bikiniben taroltak a gyönyörű lányok

A nyolcadik alkalommal rendezték meg a siófoki plázson a Scitec Muscle Beachet, az izmok és az erősportok első és legnagyobb magyarországi szabadtéri fesztiválját. A megmérettetésen a bikinifitnesz kategóriában két pécsi lány lett a legjobb.  

Bikinifitnesz kategóriában nem volt jobb a pécsi lányoknál

A bikinifitnesz kategória egy fordulóból áll, a lányok a verseny alatt négy alapállást mutatnak be, ami testsúlyáthelyezéses pózolással történik. A bírók azt nézik, hogy mennyire feszes és formás az izomzatuk. A versenyzők nem lehetnek túlzottan szálkásak, vagyis nem lehetnek az izmok élesen kirajzoltak, erezettek. Esztétikus, nőies testalkattal kell rendelkezniük, és a nőies kisugárzást, szépséget, a színpadi mozgást is fokozottan figyelembe veszik. Ebben a kategóriában taroltak a pécsi lányok. Pocsai Réka első, míg Lévai Luca második helyezést ért el. – Erre a megmérettetésre másfél hónapot készültem, de folyamatosan versenyzek, így az edzések is folyamatosak – mondta Lévai Luca, akinek sikerült tavalyi eredményét megtartania a második helyezéssel.


Pocsai Réka már Las Vegasban is ért el szép eredményeket

– Másfél éve nem álltam színpadon, és három hónapot egyáltalán nem edzettem, de lassan, következetesen, kitartó munkával elértem, amit terveztem. Kicsit pihenek, és ősszel újra színpadra állok – mondta a személyi edzőként és fitneszmodellként dolgozó pécsi Pocsai Réka.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

  Ziomara Morrison az Aluinvent DVTK új játékosa

  Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett.