EUR: 329,31 Ft
CHF: 302,91 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Caramel: Kell, hogy kettesben romantikázzunk

Caramel és felesége, Szilvi hosszú évek óta alkotnak egy párt, szerelmük pedig csak egyre erősebb. Az énekes igyekszik a családi együttlétek mellett néhány romantikus pillanatot is megélni feleségével, aki férje dalait is őszintén véleményezi.  

Caramel és Szilvi

Caramel és Szilágyi Szilvi évek óta boldog házasságban él. Szerelmük gyümölcse, az ötéves Szofi betegsége pedig csak még közelebb hozta a párt egymáshoz. — Az elmúlt időszakban még szorosabb lett a köztünk lévő kötelék. Már évek óta együtt vagyunk, de a kapcsolatunk ugyanolyan jól működik, mint az elején. A közös családi élmények mindkettőnk számára ajándékpillanatok, de olykor nekünk is szükségünk van arra, hogy kettesben romantikázzunk. Fontos, hogy ne csak szülőként, hanem társként is együtt tudjunk működni — kezdte Caramel a Lokálnak. Az énekes életében pedig felesége nemcsak a magánéletben, de a munkájában is hatalmas segítség.


— Folyamatosan próbálok lavírozni a munka és a család között, és úgy érzem, ez sikerül. Persze a mi szakmánk olyan, hogy nem tudunk soha teljesen kikapcsolni. Folyton jegyzetelek, mert bármikor jöhet egy olyan ötlet, amiből aztán sláger lehet. A kész dalt vagy részletet pedig Szofi és Szilvi véleményezi először. Ők igazán őszinték, és azt is megmondják, ha adott esetben nem tetszik nekik. Kívülállóként van, hogy sokkal jobban hallják a hibákat vagy az erősségeket, mint én — mondta a 37 éves énekes, aki idén a Petőfi Zenei Díj jelöltjei között szerepel.

— Sose jelöltek még erre a díjra, ezért ez különösen nagy megtiszteltetés számomra. Izgatottan várom az augusztus 20-i gálát a Strand Fesztiválon, ahol kiderül, hogy ki a győztes. Engem ezek az elismerések mindig csak ösztönöznek és megerősítenek abban, hogy amit csinálok, az szakmailag is egy értékes dolog. Persze a legfontosabb számomra a közönség visszajelzése — tette hozzá Caramel.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.