EUR: 327,39 Ft
CHF: 300,49 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb Tatabánya

Családias hangulatú lovasnapok

Díjugratás, fogathajtás és számtalan családi program várta a lovas sportok szerelmeseit a Síkvölgyi Lovardában. Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Síkvölgyi Lovasnapokat, ami ezúttal is rengeteg érdeklődőt vonzott.

A program célja a családok megszólítása és a lovaglás megszerettetése a gyerekekkel. A rendezvény szervezője hangsúlyozta, természet közeli alternatívát szeretnének nyújtani a számítógépek és az internet világában. Olasz János szerint sokan visszajárnak azok közül, akik egy ilyen eseményen ismerkednek meg a lovaglással.


A program célja a családok megszólítása és a lovaglás megszerettetése a gyerekekkel

– Ez a két nap elsősorban arról szól, hogy minél többen szeressék meg a lovakat, az állatokat, leginkább természetesen a gyerekek közül – hangsúlyozta a lovarda tulajdonosa. – Aki még sohasem ült lóháton, az is megtalálhatja a neki tetsző bemutatókat, és jól érezheti magát ebben a természetközeli közegben.

A versenyek mellett igazi családi programokkal készültek az Eszterházy Lovasklub szervezői: voltak látványos hagyományőrző lovasbemutatók, lovasíjászat, kézműves programok, ügyességi játékok, arcfestés, kovácsbemutató, lovarda olimpia és lovas kocsizás, a legkisebbeket pedig többek között légvár és körhinta is várta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.

 • Történelmi időutazás

  Történelmi időutazás

  A Savaria Karnevál újkori történelmében huszadik alkalommal ölt római ruhát Szombathely ezen a hétvégén.