2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Danis Lídiának a család az első

Danis Lídia az Aranyélet című sorozattal robbant be a köztudatba. Ott a keménykezű Jakab Erika főhadnagyot alakította, akinek a személyisége a való életben nem is állhatna távolabb tőle. Lídia ugyanis egy visszafogott, mosolygós színésznő, aki számára a család az első.

Imádja a vidéki létet Danis Lídia, aki a Családvarázs legfrissebb epizódjában mesélt a mindennapjairól.


“Az egész életemet úgy alakítottam, hogy a gyerekemnek a legjobb legyen. Ezért költöztünk vidékre, és nem a Vígszínházzal szemben lakunk. Mindig is az volt bennem, hogy vidéken, falun van az élet igazsága. Azt gondoltam, hogy nekem ez kell, és megcsináltam. Sőt, most nyáron tudatosan úgy csináltam, hogy minden munkát visszapasszoltam. Most eljött az az idő, hogy későn kelünk, későn fekszünk, sütünk, főzünk, ülünk a kertben, megyünk a Balatonra, és a lényeg, hogy együtt vagyunk” – kezdte a színésznő, aki szerint kisfia kiköpött apja.

“Nagyon jófej, de elég határozott, olyan mint az apja. Érzékeny, vagány, de egy kemény tízéves pasi. Sokszor azt érzem, hogy nem jól csinálom, de hogy valójában milyen anya vagyok, azt csak ő tudja megmondani – árulta el Lídia, aki a család szeretetét otthonról hozza. Mint mondja, szüleitől olyan útravalót kapott, amit nem pénzben kell mérni.


“Olyan helyről jövök, ahol nem evidencia a jólét, vagy az, hogy én színésznő vagyok. Édesanyám nagyon komoly érzelmi intelligenciát, empátiát, az emberek szeretetét, és egy csomó más bölcsességet adott át nekem és a két nővéremnek, akikkel szintén  nagyon jó a kapcsolatom, majd minden nap beszélünk, imádjuk egymást.

Kapcsolódó cikkek:
Danis Lídia: A kisfiam a legnagyobb kritikusom

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.