2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Extra

Demcsák Zsuzsa balesetet szenvedett a forgatáson

Rengeteg fájdalomról és örömről is beszélt a műsorvezető, aki elárulta egy balesete miatt majdnem fel kellett adnia az Ázsia Exp­ressz 2 forgatását.

A Ripostnak mesélt élményeiről Demcsák Zsuzsa. Négy hó­nap­ elteltével árult el részleteket a műsorvezető arról, hogy milyen volt  Srí Lan­kán, In­di­á­ban és Thai­föl­dön.


Demcsák Zsuzsa eleinte rosszul érezte magát a TV2-n augusztus 26-án startoló Ázsia Expressz 2 forgatásán, de végül rá is átragadt a Kandász Andreában tomboló harci kedv és versenyszellem. A műsorvezető a Ripostnak adott interjújában részletesen mesél az átélt szenvedésről és arról is, hogy milyen hatással volt az életére az a néhány hét, amíg gyakorlatilag a betevő falatért és azért küzdött, hogy esténként fedél legyen a feje fölött.

A műsorvezető elmondta, hogy rengeteg türelmet tanulta, még több elfogadást, legyen szó bárkiről vagy bármiről. Úgy gondolja, ez a legfontosabb hozadéka számomra az Ázsia Expressz 2-nek.


Elég sok sérüléssel küzdöttem szinte végig – mondta Demcsák Zsuzsa. Volt másodfokú égési sérülésem, és egy baleset után közölte az orvos, hogy még ott meg kellene műteni a lábujjamat. Nos, ezt nem vállaltam, mert az egyet jelenthetett volna a feladással, az pedig szóba sem jöhetett… Gyakorlatilag úgy csináltam végig a menetelést és a kőkemény feladatokat, hogy csillagokat láttam a fájdalomtól” – tette hozzá a műsorvezető.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.

 • Online vásárlás: Ne hagyjuk, hogy átverjenek

  Online vásárlás: Ne hagyjuk, hogy átverjenek

  Az eNEt kutatása szerint Magyarországon közel 5,4 millióan vásárolnak rendszeresen online. Előfordul azonban, hogy nem azt kapjuk, amit szerettünk volna, sőt akár meg sem érkezik a címünkre.

 • Eperjes Károly: A szív és ész harmóniájára kell törekedni

  Eperjes Károly: A szív és ész harmóniájára kell törekedni

  Káosz és Harmónia kapcsolatáról beszélt Eperjes Károly a nemzetközi Fesztivál Akadémia Budapest rendezvényén. A Kossuth-díjas színművész, rendező mesterségbeli tanulmányaira alapozva, két alapmű: a Biblia és Arisztotelész Poétikája mentén határozta meg az élet kultúrájának a lényegét.