EUR: 325,73 Ft
CHF: 299,19 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Extra

Demcsák Zsuzsa balesetet szenvedett a forgatáson

Rengeteg fájdalomról és örömről is beszélt a műsorvezető, aki elárulta egy balesete miatt majdnem fel kellett adnia az Ázsia Exp­ressz 2 forgatását.

A Ripostnak mesélt élményeiről Demcsák Zsuzsa. Négy hó­nap­ elteltével árult el részleteket a műsorvezető arról, hogy milyen volt  Srí Lan­kán, In­di­á­ban és Thai­föl­dön.


Demcsák Zsuzsa eleinte rosszul érezte magát a TV2-n augusztus 26-án startoló Ázsia Expressz 2 forgatásán, de végül rá is átragadt a Kandász Andreában tomboló harci kedv és versenyszellem. A műsorvezető a Ripostnak adott interjújában részletesen mesél az átélt szenvedésről és arról is, hogy milyen hatással volt az életére az a néhány hét, amíg gyakorlatilag a betevő falatért és azért küzdött, hogy esténként fedél legyen a feje fölött.

A műsorvezető elmondta, hogy rengeteg türelmet tanulta, még több elfogadást, legyen szó bárkiről vagy bármiről. Úgy gondolja, ez a legfontosabb hozadéka számomra az Ázsia Expressz 2-nek.


Elég sok sérüléssel küzdöttem szinte végig – mondta Demcsák Zsuzsa. Volt másodfokú égési sérülésem, és egy baleset után közölte az orvos, hogy még ott meg kellene műteni a lábujjamat. Nos, ezt nem vállaltam, mert az egyet jelenthetett volna a feladással, az pedig szóba sem jöhetett… Gyakorlatilag úgy csináltam végig a menetelést és a kőkemény feladatokat, hogy csillagokat láttam a fájdalomtól” – tette hozzá a műsorvezető.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek