2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Külföld

Durva üzenettel sokkolták a mentősöket

Felháborító üzenetet hagyott egy agresszív sofőr egy mentőautó szélvédőjén az angliai Lutonban. A trágár sorokat a mentőszolgálat osztotta meg közösségi oldalán.

A feltehetően mentális problémákkal küszködő idegen vak idiótának titulálta a mentőautó sofőrjét, majd felszólította, hogy soha többé ne merészeljen az ő beállója elé parkolni. Az üzenet – amelyet akkor rakhatott a rohamkocsira, amíg a mentősök életet mentettek a szomszédban – többi részét nem hozták nyilvánosságra, mert annyira trágár volt. „Tényleg fontosabb a parkolóhelyed, mint egy élet?” – tették fel a kérdést.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Hamarosan lezárul a Gamaleja Intézet által kifejlesztett, Covid-19 elleni első orosz vakcina tesztelése, és a jövő héten bejegyzik – jelentette be Oleg Gridnyev orosz egészségügyi miniszterhelyettes pénteken újságíróknak Ufában, egy helyi kórházbővítés ünnepségén.

 • Európában a járvány második hullámára készülnek

  Európában a járvány második hullámára készülnek

  Különböző szigorításokkal a koronavírus-járvány második hullámára készülnek Európában, ahol továbbra is a legmagasabb a vírus okozta Covid-19-betegség halálos áldozatainak száma: a 708 ezerből 202 ezret a kontinensről jelentettek.

 • Túszokat ejtett egy férfi egy bankban

  Túszokat ejtett egy férfi egy bankban

  Órákig tartó tárgyalásokat követően megadta magát az a férfi, aki hat embert ejtett túszul egy Le Havre-i bankfiókban csütörtökön, Franciaország északnyugati részén – közölték szemtanúk és a rendőrségi szakszervezet szóvivője.