EUR: 327,46 Ft
CHF: 300,39 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Extra

Ed Sheeranre buliztak a sztárok a Szigeten

Ed Sheeran szerdai fellépése valószínűleg az idei Sziget Fesztivál legnépszerűbb koncertje volt. A jegyek pár óra alatt elfogytak, így a szervezők a Nagyszínpad átalakítása után újabb 2000 jegyet bocsátottak eladásra május végén. A 28 éves világhírű brit zenészt pedig a magyar sztárok is imádták. 

Liptai Claudia férjével, lányával, és annak barátnőjével érkezett. Az egész család izgatottan várta a koncertet.


Gönczi Gábornak és Ildikónak a fesztivál első napja jó alkalom volt arra, hogy kicsit kettesben szórakozhassanak.

Lotfi Begi és felesége, Réka tíz év után is fontosnak tartja, hogy hetente egy estét randizzanak. A gyerekekre ilyenkor a nagyszülők vagy a bébiszitter vigyáz.


Pál Dénes egyik legnagyobb kedvence Ed Sheeran, ezért nagyon örült, hogy végre élőben is láthatta. 

 

Zimány Linda volt az este egyik legdögösebb sztárja.

Magyar mezben énekelt

Ed Sheeran igazán különleges módon tisztelget Magyarország előtt. Az énekes a koncert vége felé, a népszerű Shape of you című száma előtt magyar mezbe öltözött, amit a közönség óriási tapssal köszönt meg neki.

fotó: Instagram

 

Nem tapasztaltunk pánikot

A tegnapi nap folyamán rengeteg hír jelent meg arról, hogy a koncerten pánik tört ki a közönség soraiban, és fesztiválozók menekültek a helyszínről. A Sziget szerdai napján jelen voltak a Lokál munkatársai is, akik semmi ilyesmit nem tapasztaltak. A fellépést valóban a megszokottnál nagyobb érdeklődés övezte, emiatt a kijutás kicsit nehezebb és hosszabb ideig tartott, de sem lapunk, sem a megkérdezett jelenlévők nem észleltek pánikot.

Közös kép a Halott Pénzzel

A Halott Pénz együttes énekese, Járai Márk hatalmas Ed Sheeran-rajongó. Az énekesnek pedig sikerült közös fotót és egy aláírást is szerezni a világsztártól, amit közösségi oldalán is megosztott. „A másik gitár is aláírva” – írta Márk, akit együttesével augusztus 10-én 16 órától láthatnak a fesztiválozók a Sziget Nagyszínpadán.

fotó: Facebook

 

A Lokál ajánlja

 • Nagyszínpad: Punnany Massif, 16 óra, Martin Garrix, 21.30 óra
 • Sláger FM Színpad: Necc Party, 23.00 óra

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.

 • Online vásárlás: Ne hagyjuk, hogy átverjenek

  Online vásárlás: Ne hagyjuk, hogy átverjenek

  Az eNEt kutatása szerint Magyarországon közel 5,4 millióan vásárolnak rendszeresen online. Előfordul azonban, hogy nem azt kapjuk, amit szerettünk volna, sőt akár meg sem érkezik a címünkre.

 • Eperjes Károly: A szív és ész harmóniájára kell törekedni

  Eperjes Károly: A szív és ész harmóniájára kell törekedni

  Káosz és Harmónia kapcsolatáról beszélt Eperjes Károly a nemzetközi Fesztivál Akadémia Budapest rendezvényén. A Kossuth-díjas színművész, rendező mesterségbeli tanulmányaira alapozva, két alapmű: a Biblia és Arisztotelész Poétikája mentén határozta meg az élet kultúrájának a lényegét.