EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Belföld

Egy di­ák­lány ál­lítja: Sze­xu­á­li­san zak­latta a Mo­men­tum EU-kép­vi­se­lő­nője

A Ripost szerkesztőségének küldött egy levelet egy fiatal lány, aki azt állítja, Donáth Anna ajánlatot tett neki, majd rátámadt.

Egyre többen vádolják szexuális zaklatással a Donáth családot. Mint arról beszámoltunk, nemrég derült ki, hogy Donáth László volt MSZP-s országgyűlési képviselő egy budapesti szeretetotthon lelkészeként szexuálisan zaklathatott egy, az intézményben dolgozó, takarítónőt. Az ügyben a rendőrség szexuális kényszerítés miatt nyomoz. Ezután egy újabb áldozat is jelentkezett. Most pedig még egy fordulatot vett az ügy.


Egy di­ák­lány ál­lítja, hogy a hír­hedté vált evan­gé­li­kus sze­re­tet­ott­hon­ban sze­xu­á­li­san zak­latta a már ko­ráb­ban bot­rányba ke­ve­re­dett lel­kész lánya. Aki ba­rá­ta­i­val ma­gán­szál­lo­da­ként hasz­nálta a val­lási in­téz­ményt. Ide jár­tak haza a Szi­get-bulik után – írja a Ripost.

A portál szerkesztőségének egy húszéves diáklány írt levelet, amiben arról számolt be, hogy 2 évvel ezelőtt az érettségihez szükséges önkéntes közmunkára jelentkezett a szeretetotthonba. Részletesen leírta, hogy már a kezdet-kezdetén megdöbbentő jelenségekkel találkozott, majd ő maga is zaklatás áldozata lett.


A Ripostnak levelet író diáklány, akinek a neve és elérhetősége a szerkesztőségnél megtalálható, most újabb meghökkentő eseményekről számolt be. Miután az érettségihez szükséges közmunkára jelentkezett a szeretetotthonba, megdöbbenve tapasztalta, hogy a momentumos képviselő Donáth lány barátai tulajdonképpen saját szállodaként használják a vallási intézményt. Gyakran berúgva vagy hajnalban másnaposan érkeztek a szeretetotthonba, például a közelben zajló Sziget-fesztivál idején. A közmunka keretében a diáklánynak kellett kitakarítani utánuk a nem éppen gusztusos szobákat.

„Itt takarítás közben támadt rá, tett szexuális ajánlatot a megdöbbent, 18. életévét még be nem töltött lánynak Donáth Anna, aki ma a Momentum EU-parlamenti képviselője” – ismerteti a portál, ahol a lány teljes levele is elolvasható.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek