EUR: 328,07 Ft
CHF: 297,49 Ft
2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Belföld

Fásy Ádám: Drukkolok Berki Krisztiánnak

Berki Krisztiánnak, ha valóban ringbe szeretne állni a főpolgármesteri címért, akkor ötezer ajánlást kell összegyűjtenie.

Mint arról beszámoltunk a főpolgármester-választás hajrájában az üzletember-celeb-jelölt folyamatosan járja Budapest, hogy összegyűjtse a megfelelő számú ajánlást. Csütörtök reggel Fásy Ádám is csatlakozott a celeb aláírásgyűjtéséhez és hatalmas meglepetéssel is készültek a támogatóknak.


A Ripost elkísérte Berkit és Fásyt. Utóbbi pedig még ajándékkal is készült: mindenki, aki aláírásával támogatta Berkit, egy Buliparádé cédével lett gazdagabb. Aláírásból pedig volt bőven, hiszen Berki valóban elismerésre méltó magabiztossággal győzködte az utca népét és lelkesen üdvözölte Fásyt, aki a lapnak elárulta, miért szimpatizál Krisztiánnal.

„Fontos leszögezni, hogy nem Berkire fogok szavazni a választásokon, hiszen évek óta a Fideszt és Tarlós Istvánt támogatom. Szerintem a főváros gyorsan fejlődik és egyre élhetőbb az ő irányítása alatt. Krisztiánt azonban régóta ismerem, és azt kell mondjam, nagyon drukkolok neki. Az ellenzék képviselői közül messze őt tartom a legalkalmasabbnak erre a fontos pozícióra” – szögezte le a portálnak a mulatóskirály.


Berkinek igen sűrű reggele volt: fiatalok és idősebbek tucatjai álltak meg a standjánál, hogy aláírásukkal támogassák és fotózkodjanak vele. Sőt, egy zöldségestől még banánt is kapott az izomceleb, mondván, egy kicsit össze van esve.

„Három nap alatt már ezerötszáz ajánlást gyűjtöttünk össze, ami igen szép teljesítmény. Mindezt úgy, hogy kint vagyunk az utcán! Nagyon jó érzés azt látni, hogy a társadalom minden rétegét meg tudom célozni. Persze rengeteget kell beszélgetnem az emberekkel, sokat kell tennem azért, hogy elnyerjem a bizalmukat, hiszen korábban, a tévéműsorok miatt már sokan beskatulyáztak. A szavazótáborból azt látom, hogy a fiatalok inkább poénból állnak mellém, az idősek viszont nagyon megfontoltan támogatnak„ – kezdte a Ripostnak Berki, majd azt is elárulta, milyen érzéssel tölti el, hogy Fásy ennyire szurkol neki.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek