EUR: 333,96 Ft
CHF: 306,64 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

PR

Gönczi Gábor: A szerencse számomra egy lehetőség

Gönczi Gábor számára a szerencse egyet jelent azokkal a sorsszerű találkozásokkal, amelyek által mind a karrierjében, mind a magánéletében kiteljesedhetett. A híradós tudatosan éli a mindennapjait, de lottózni ő is szokott, és előfordult már, hogy kisebb összegeket nyert is rajta. 

Fotó: TV2

Gönczi Gábor úgy gondolja, a szerencse csak egy lehetőség, ami csak akkor segít minket, ha felismerjük és élni is tudunk vele.

– A szerencse azzal táncol, aki kimegy a tánctérre. Ez a kedvenc mondásom, ami tökéletesen tükrözi, hogy én miként tekintek rá. Szerintem a szerencse azokat éri, akik nyitottak rá. Az én életemben ez mindig egy lehetőség volt, amit észre kellett vennem és kihasználni – kezdte a TV2 Tények híradósa, aki úgy gondolja, a magánéletében és karrierjében történő találkozásokban nagy szerepe volt Fortunának. Az pedig már csakis rajta múlt, hogy ezekkel miként tudott élni.


– Szerencsés találkozásként tekintek arra, hogy riporter lettem, de az már úgy gondolom, rajtam múlt, hogy ezzel mennyire tudtam élni akkor és a későbbiek során. Jellemzően felismertem ezeket, de pont a feleségemmel való találkozás volt az, amiről nem azonnal, csak egy kicsit később vettem észre, hogy mekkora kincset kaptam az élettől. Ildivel közvetlenül a válásom után ismerkedtem meg, és bár már akkor éreztem, hogy ő különleges nő, csak néhány hónappal később álltam készen arra, hogy újraépítsem vele az életemet. Aztán kiderült, hogy ő volt életem legfontosabb és legszerencsésebb találkozása. – mondta Gönczi. A híradós pedig azóta is boldog férj és édesapja a hároméves Áronnak.

Bár Gábor tudatosan éli a mindennapjait, ő is szereti kísérteni a szerencsét. Olykor szokott lottózni, de mindig betartja a saját maga által felállított szabályokat. – Csak akkor szoktam játszani. ha a nyeremény meghaladja az egymilliárd forintot. A másik érdekes dolog, hogy sosem fix számokkal játszom, hanem azzal, amit a gép éppen kiad. A szelvényt ezután berakom összehajtva a tárcámba. Kizárólag csak akkor megyek el ellenőriztetni, ha hallom, hogy van azon a héten telitalálat. Olyankor se én nézem meg, hanem elmegyek a lottozóba. Így nem válok a rabjává, ugyanakkor megmarad az izgalom – részletezte Gönczi, aki a Lokál Extrának azt is elárulta: mit kezdene egy nagyobb összegű nyereménnyel.


– Néhányszor nyertem már pár ezer forintot, aminek tényleg úgy örültem, mint egy kisgyerek. Ha mondjuk sikerülne egymilliárd forintot haza vinnem, egy részéből bebiztosítanám a családom és szeretteim jövőjét, a többit pedig felajánlanám jótékony célra

Kapcsolódó Cikkek