EUR: 364,91 Ft
CHF: 345,17 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Külföld

Hazaért a nyaralásból, 40 migráns fogadta a házában

Szóhoz sem jutott az az amszterdami üzletember, aki miután hazautazott jól megérdemelt nyaralásából, több tucat migráns fogadta otthonában. A pofátlan illegális bevándorlók ráadásul nem is nagyon zavartatták magukat, ugyanis azt mondták Salih Ozcan háztulajdonosnak, hogy el lehet húzni onnan és keressen más helyet magának. A legdurvább az egészben az, hogy a rendőrség nem is akart foglalkozni az üggyel, ám nem sokkal később meglepő fordulat jött.

A hajmeresztő találkozásról egyébként egy videófelvétel is készült az AT5 televíziónak köszönhetően. A felvételen az látszik, amint a dühös afrikai migránsok kiabálni kezdenek a tulajdonossal, majd a riportert is fenyegetni kezdik.


Az üzletember komoly problémájára végül a tűzoltóság nyújtottak megoldást, ugyanis a rendőrök nem voltak hajlandóak intézkedni. A lánglovagok úgy ítélték meg a helyzetet, hogy veszélyt jelent ennyi ember egy ekkora lakásban, majd nem sokkal később ki is dobálták a házból az afrikai otthonfoglalókat biztonsági szabályzatra hivatkozva.

„Eláll a szavam – mondta a kárvallott üzletember, majd hozzátette: – Hihetetlen, hogy ez lehetséges ebben az országban.”


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek