2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Külföld

Horror! Megerőszakolta az ételfutár a bódult lányt

Borzalmas vége lett egy szimpla ételrendelésnek Franciaországban, miután egy buliból hazatérő fiatal nő vacsorát rendelt magának egy applikáción keresztül.

Az Uber Eats segítségével nagyon egyszerűen tud rendelni magának bárki ételt a kedvenc éttermeiből. Ezt az alkalmazást használta az a 22 éves lány is, aki egy buliból tért haza, hogy vacsorát hozasson magának. Az ételt egy bevándorló futár szállította házhoz, ahol észrevette, hogy a nő bódult állapotban van.


Később derült csak ki, hogy a nő altatót vett be, amit a bevándorló ki is használt, a lakásban ugyanis megerőszakolta a védekezésre képtelen áldozatot – írja a Ripost.

A támadás után a férfi elmenekült a helyszínről, a sokkos állapotba került nő pedig riasztotta a rendőröket, akik a helyszínre érkezve megtalálták a gyanúsított egyik hátrahagyott kesztyűjét. Az azon található ujjlenyomatok alapján a hatóságok szinte azonnal be tudták azonosítani a feltételezett elkövetőt. A rendőrség néhány órával később egy Spanyolországba tartó buszon kapcsolta le a bangladesi férfit – számol be az esetről a portál.


 

Kapcsolódó Cikkek