2019. december 10., kedd
Judit

Extra

Jennifer Lopez: 50 év, 6 eljegyzés, 3 házasság

Július végén ünnepelte ötvenedik születésnapját Jennifer Lopez, akit Alex Rodriguez egy hatalmas luxuspartival lepett meg. Ő jelenleg J. Lo hatodik vőlegénye és leendő negyedik férje. 

: Profimedia, Backgrid USA

Bármilyen hihetetlen, nemrég ünnepelte ötvenedik születésnapját Jennifer Lopez, aki az idő múlásával egyre dögösebb. Nem csoda, hogy élete során számtalan udvarlója akadt, közülük hatan el is jegyezték, három férfihoz pedig hozzá is ment. Jelenleg Alex Rodriguez menyasszonya, aki hatalmas, fényűző luxuspartival, kétszáz vendéggel és egy többemeletes tortával lepte meg Miamiban.


1997-ben kapta az első gyűrűjét, Ojani Noától. A pincérfiú és J. Lo házassága egy évig tartott. 2001-ben háttértáncosa, Cris Judd kérte meg a kezét egy több millió dollárt érő gyémántgyűrűvel. A szerelmesek még abban az évben, szeptember 29-én egybekeltek, de házasságuk csak néhány hónapot bírt. 2002-ben ismerkedett meg Ben Affleckkel, aki egy 6,1 karátos, 2,5 millió dollárt (700 millió forint) érő rózsaszín gyémántgyűrűvel jegyezte el. A pár két évig járt jegyben, de szakítás lett a vége. 2003-ban Marc Anthony oldalán talált rá ismét a szerelem. Az énekes egy 8,5 karátos gyémántgyűrűvel kérte meg Jennifert. A sztárpár rá egy évre mondta ki a boldogító igent, majd megszülettek ikreik. Házasságuk azonban hét év után véget ért. 2011-ben, válása után Lopez összemelegedett a tizennyolc évvel fiatalabb háttértáncosával, Casperrel. Egy év múlva már az esküvőre készültek, amiről a J. Lo ujján lévő hatalmas gyémántköves gyűrű árulkodott, de ezúttal sem volt szerencséje, 2016-ban szakítottak. Jennifer 2017-ben ismerkedett meg jelenlegi párjával, a baseballjátékos Alex Rodriguezzel, aki idén tavasszal tette fel a nagy kérdést szerelmének, egy 12-15 karátos smaragdvágású gyémánttal, amely 1,4 millió dollárba (400 millió forint) került.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Robbie Williams a legsikeresebbek között

  Robbie Williams a legsikeresebbek között

  Robbie Williams utolérte Elvis Presley-t, mint a brit albumeladási lista történetének legsikeresebb szólóelőadója, miután a közelmúltban megjelent karácsonyi lemezének köszönhetően a 13.

 • Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Senkinek nem kellettek a 20 milliós Rambo-kések

  Elárverezték Andy Vajna féltve őrzött kincseit. A bevétel kicsivel több mint 88 millió forint, melynek egy részét a filmmogul özvegye, Vajna Tímea jótkékonysági célra ajánotta fel. A szivarfüstös Bentley és a Munkácsy-kép kelt el a legdárgábban, de rengeteg tárgyat jóval a kikiáltási ár fölött vittek el.

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.