2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Jobban van Demjén Ferenc

A legendás zenész hosszú idő óta először adott hírt magáról a közösségi oldalon. Ráadásul, ha csak egyetlen éjszakára is, de orvosai hazaengedték a kórházból májusi agyérgörcse után.

Hosszú ideje nem készült egyetlen fénykép sem Demjén Ferencről, akit három hónappal ezelőtt szállítottak kórházba, miután otthonában agyérgörcsöt kapott. Most azonban, betegsége után először, megosztott az Instagram és a Facebook oldalán egy friss képet, rajongói nagy örömére és megnyugvására. Mint ismert, májusban Demjént napokon át mélyaltatásban ápolták, majd miután kiengedték az intenzív osztályról, átszállították egy rehabilitációs intézetbe, ahol jelenleg is folyik a kezelése.


A Ripost értesülései szerint, az énekes állapota az utóbbi időben rohamosan javul, így az ünnepi hétvégén orvosai úgy döntöttek, hogy egy napra hazaengedik dióspusztai birtokára. – Rózsi csípőprotézis műtétje utáni rehabilitációja a negyedik fázisához érkezett, jó ütemben halad, így az ünnepi hétvégén hazamehetett, ami rengeteg energiát adott neki – kezdte a lapnak egy közeli ismerős. – Végre a saját ágyában alhatott és kimehetett a teraszára, hogy játsszon kicsit kedvenc kutyáival – tette hozzá a lap forrása.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.