EUR: 331,09 Ft
CHF: 302,29 Ft
2019. december 08., vasárnap
Mária

Extra

Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

A STRAND Fesztivált szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idén két jótékonysági akciót is szerveztek Zamárdiban. A rászoruló gyerekek iskolakezdését, illetve a tanári pálya megbecsülését támogatják.

„A STRAND-ra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – arra kérjük, készítsenek el és dedikáljanak egy-egy papír aranyhalat, a fesztivál szervezőiként pedig minden elkészült mű után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatjuk 10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül.” – mondta el Lobenwein Norbert főszervező.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Visszatér a színpadra Demjén Ferenc

  Egy év kényszerpihenő után december végi nagy koncertjén tér vissza a színpadra Demjén Ferenc. A 72 éves énekes napról-napra jobban van, a mozgás sem jelent neki gondot, és az elmúlt hónapok történéseire is tisztán emlékszik.

 • Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  Megegyezett L.L. Junior és Csilla

  L.L. Junior tegnap közleménybe tudatta a nyilvánossággal, sikerült megegyezniük volt párjával kisfiúk, a hatéves Lacika felügyeletéről.

 • Lefestette magát Gelencsér Timi

  Lefestette magát Gelencsér Timi

  Új szerepben próbálhatta ki magát a TV2 Catch versenyzője, Gelencsér Tímea. A 2016-os Miss World Hungary győztese Borbás Edina legújabb könyvének, A Szeráj borítóján látható a főhősnő, Szófia szerepébe.