2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Jubileumát ünnepli a sztárok kedvenc DJ-je, Bárány Attila

Harminc év, több, mint hatezer fellépés, több, mint százezres bulizó közönség – egy élet munkáját ünnepli augusztusban Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb lemezlovasa, Bárány Attila. A Rádió 1 DJ-je, aki számtalan hazai sztárral dolgozott együtt az évek során, Balatonfüredre várja azokat, akik együtt szórakoztak vele az elmúlt harminc évben.

Szinte mindent látott a hazai éjszakából Bárány Attila, akinek bulijain generációk nőttek fel, és tartanak ma is vele. A lemezlovas harminc éve kezdte pályafutását a Balaton partján, ezért esett a választása most is Balatonfüredre.


– Harminc év nagy idő. Ha csak heti négy alkalommal számolom a fellépéseket, akkor is több, mint hatezer buliról beszélünk, ez rengeteg – mesélte Attila, vagy ahogyan mindenki ismeri, DJ Bárány. – Egy élet munkája. Persze biztosan van olyan, aki azt mondja: ugyan, ez csupán szórakozás, és talán igaza is van. Én a hobbimat választottam a hivatásomnak, amibe a mai napig szívemet, lelkemet beleteszem.

Fotó: Sarosi Zoltan

A Rádió 1 DJ-je elárulta, sokan azok közül, akik évtizedekkel ezelőtt jártak a bulijaira, ma is megteszik ugyanezt, de a fiatalabb generáció is szívesen szórakozik a szettjeire.


–Nem véletlen, hogy sokan a rajongóim, ismerőseim, barátaim közül még a mai napig is eljárnak velem bulizni. Jubileumhoz érkezem, idén augusztus 17-én ünneplem a pályakezdésem harmincadik évfordulóját. Sajnos azt a klubot, ahol Balatonalmádiban kezdtem, már elbontották, de nem messze onnan, a Club Helkában sokáig voltam rezidens, így végül erre a helyszínre esett a választásom. Egy egy olyan klub, amely a mai napig működik és ahová rengeteg rajongóm járt annak idején szórakozni a bulijaimra – mesélte Bárány, akit a Disco’s Hitben minden hétköznap este hallhatnak a rajongók. A DJ az elmúlt években olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Király Viktor, Radics Gigi, Gáspár Laci, de Rubint Réka alakreform óráinak is állandó résztvevője lemezlovasként. Harmincéves jubileumára a balatonfüredi Club Helkába várja azokat, akik egy fergeteges ünneplésre és egy felejthetetlen nyáresti bulira vágynak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Terry Black

  Meghalt Terry Black

  Ma délután egy müncheni kórházban hunyt el Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black – számol be a Borsonline az AcNews-ra hivatkozva.

 • Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Hoppá! Így díjazták a Trónok harca sorozatot

  Tíz kreatív Emmy-díjat nyert el drámasorozat kategóriában a Trónok harca nyolcadik évada, a Csernobil című sorozat hét díjat kapott a korlátozott epizódsorozatok kategóriában, a Free Solo – Mászókötél nélkül című filmet a dokumentumfilmek között szintén hét díjjal jutalmazták.

 • Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Gyász! Elhunyt a Piramis zenésze

  Szomorú hírt osztottak meg az együttes hivatalos közösségi oldalán. 65 éves korában, vasárnap éjjel elhunyt el Gallai Péter, az együttes billentyűse.