2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Ki nem állhatja a strandokat Ábel Anita

Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfi vendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Hadas Kriszta, Kiss Orsolya, Dobó Kata, Balázsovits Edit és Geszti Péter beszélgetett többek közt arról, hogy ki hogy viszonyul a strandoláshoz, ki mennyire szégyenlős fürdőruhában.

“Szerintem akinek gyereke van, az rákényszerül, hogy strandra menjen. Volt egy pont, amikor már Lucának nem volt elég a felfújhatós medence, és olyankor bizony menni kell. Bevallom én sosem szerettem, fiatal koromban és most sem, de egy idő után körbenézek és megnyugszom. Nem csak topmodellek heverésznek ugyanis, ha meg igen akkor idegességemben megeszek egy sülkolbászt vagy egy lángost” – kezdte viccesen Ábel Anita, akitől Hadas Kriszta vette át a szót.


“Én járok strandra, múlthéten is voltam a Velencei-tónál a kis családommal. Fél óráig tudom behúzni a hasam, és utána kétszemélyes gumimatraccal megyek be a vízbe. Mindig kell valami tárgy, például egy nagy strandlabda vagy egy gumicsónak, ami eltakar. A strandon engem mégis a tetkók tudnak leginkább meglepni, figyeltem múlthéten, és arra jutottam, hogy ha kétszáz-háromszáz év múlva mumifikálódnánk és kiásnának minket, akkor nem értenék, hogy mi volt ez a szekta, hogy mindenki összevissza varratta magát. Másik kedvencem, amikor mindenki meztelenül eszik az étteremben” – tette hozzá a tévés, akit az is nagyon fel tud dühíteni, ha csinos lányát, Sárit a férfiak megbámulják. Ezzel szemben Ábel Anitát az utcán félmeztelenül mászkáló férfiak bosszantják fel a leginkább.

“A legrosszabb, mikor a városban látsz meztelen embereket. Harminchat fokban egyes férfiak leveszik a pólójukat, és félmeztelenül járkálnak. Nem akarok ilyet látni a városban!” – szögezte le a műsorvezető.


A témában felszólalt Dobó Kata is, aki szerint az a legnagyobb gond, hogy az emberek előnytelenül öltözködnek.

“Nekem nincs bajom semmilyen testképpel, sok félék vagyunk, de szerintem nem mindenki találja meg az alakjának megfelelő fürdőruhát” – mondta a színésznő.

Végül a vendégek közül Balázsovits Edit kijelentése sokkolt mindenkit, ő ugyanis sokkal kevésbé feszeng meztelenül, mint bikiniben.

“Én fürdőruhában sokkal jobban szégyellem magam, mint meztelenül. Először is utálok fürdőruhát próbálni, mindig is utáltam, valahol mindig bevág, ha meg nincs, akkor nincs minek rosszul állnia” – nevettetett meg mindenkit Edit, aki a műsor végében Geszti Péterrel és Ábel Anitával egy produkciót is előadott.

A talkshow teljes adását vasárnap 17 és 22 órakor láthatják a nézők a Spektrum Home-on.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.