2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Kiborult! Janicsák Veca ezt mondta a balesete után

Az első sokk után már kissé lehiggadt az énekesnő, akinek az autójába belehajtottak szemből, majd segítségnyújtás nélkül magára hagyta a vétkes sofőr.

Az esetről a Ripost számolt be elsőként. A balesetet követően a vétkes sofőr cserben hagyta az énekesnőt és lassítás nélkül továbbhajtott. Veca sokkos állapotba került, kétségbeesetten kért segítséget a Facebook-oldalán – írja a portál..


“A szembe sávból egy fekete Seat, amiben egy kopasz úriember, de inkább azt mondanám, hogy egy hímnemű lény ült a volán mögött. Bejött az én sávomba és letarolta az autómat, majd elment. Már szóltam a rendőrségnek” – kezdte az énekesnő. “Barmok vannak az utakon! Konkrétan majdnem megöl és utána elhajt anélkül, hogy elgondolkozna, hogy van-e baja, segítségre szorul-e? Felháborító és minősíthetetlen!” – idézi a Ripost az énekesnőt.

A baleset következtében a vezető oldali tükör tört le és az ámokfutó végigszántotta az autó oldalát is.

“Nincs tükrünk… Viszont úgy tűnik, megtalálták az illetőt”– mondta el később már nyugodtabban Veca, akinek a lélekjelenlétén múlott, hogy épen megúszta. “Lehúzódtam, amennyire csak tudtam, másképp frontálisan ütköztem volna a szalagkorlátnak. Anyagi kár van, de remélhetőleg pozitív lesz a végkimenetel” – írja a lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.