EUR: 347,75 Ft
CHF: 328,25 Ft
2020. május 27., szerda
Hella

Belföld

Kihirdette programját Berki Krisztián

Ismertette programját – előzetes ígéretének megfelelően – Berki Krisztián független főpolgármester-jelölt. Berki bejelentése szerint ingyenessé tenné a tömegközlekedést a fővárosban, hogy „minél gyorsabban eljussunk A-ból B-be”. Ugyanakkor a híresség azt ígéri, hogy győzelme esetén rendbe szedi a fővárosi parkolási rendszert, mert szerinte erre a káoszra nincs szükségük a budapestieknek.

A celebjelölt ismét nem bírta ki, hogy oda ne szóljon a jelenlegi főpolgármesternek, Tarlós Istvánnak. Berki közölte, hogy „egyfajta nyugdíjkezdési ajándékként” nyolc darab ingyenjegyet biztosítanak Tarlós István és családja számára, ha a politikus visszavonul. „Hogy majd onnan fentről nézhessék, hogyan épül a Berki Krisztián-féle Budapest” – fogalmazott a független jelölt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Autósmozi az Árkád tetején

  Autósmozi az Árkád tetején

  Oscar-díjas filmek, görkoris felszolgálók, érintésmentes fizetés – egyedi és biztonságos kikapcsolódást kínál a főváros új autósmozija.

 • Koronavírus-egységben ment életet Áron

  Koronavírus-egységben ment életet Áron

  Székely Áron mentős annak a koronavírus egységnek a tagja, akik elsőként mennek ki fertőzésgyanús esetekhez. Fontos számukra, hogy lelkileg is tudják támogatni azokat, akik súlyos állapotban vannak.

 • Költségvetés 2021: 2295 milliárd jut a családoknak

  Költségvetés 2021: 2295 milliárd jut a családoknak

  Varga Mihály pénzügyminiszter a parlamentben kedden átnyújtotta Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének a 2021-es költségvetést, amelyről elmondta, hogy ez a gazdaságvédelem költségvetése a járványügyi készültség fenntartásával.