2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Kihirdette programját Berki Krisztián

Ismertette programját – előzetes ígéretének megfelelően – Berki Krisztián független főpolgármester-jelölt. Berki bejelentése szerint ingyenessé tenné a tömegközlekedést a fővárosban, hogy „minél gyorsabban eljussunk A-ból B-be”. Ugyanakkor a híresség azt ígéri, hogy győzelme esetén rendbe szedi a fővárosi parkolási rendszert, mert szerinte erre a káoszra nincs szükségük a budapestieknek.

A celebjelölt ismét nem bírta ki, hogy oda ne szóljon a jelenlegi főpolgármesternek, Tarlós Istvánnak. Berki közölte, hogy „egyfajta nyugdíjkezdési ajándékként” nyolc darab ingyenjegyet biztosítanak Tarlós István és családja számára, ha a politikus visszavonul. „Hogy majd onnan fentről nézhessék, hogyan épül a Berki Krisztián-féle Budapest” – fogalmazott a független jelölt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ideológiai határzárat is jelentett a vasfüggöny

    Ideológiai határzárat is jelentett a vasfüggöny

    Nem csak fizikai, hanem ideológiai határzárat is jelentett a vasfüggöny, amelynek lebontása a Szovjetuniótól való elszakadás első mozzanata volt – mondta Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

  • Több célja is van a migrációpárti erők politikai nyomásgyakorlásának

    Több célja is van a migrációpárti erők politikai nyomásgyakorlásának

    A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában azt mondta, hogy a migrációpárti erők célja egyrészt az olasz kormány nyomás alá helyezése, másrészt az is, hogy az európai országok mihamarabb befogadják és valamifajta automatizmus alapján osszák szét az érkezőket.