2019. augusztus 23., péntek
Bence

Sport

Kiváló volt a Magyar Nagydíj rendezése

Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke arról számolt be az MTI-nek, hogy a nemzetközi szövetség (FIA) szakemberei elégedetten és pozitívan értékelték a vasárnap véget ért 34. Forma–1-es Magyar Nagydíjat.

– Valójában a szóbeli dicséretet már szombat este megkaptuk, de vasárnap ezt megismételték a FIA illetékesei, napokon belül pedig meg fog érkezni az írásbeli értékelés, amely a Hungaroringen elhangzottak alapján pozitív lesz – nyilatkozott az MNASZ elnöke.


Oláh Gyárfás hangsúlyozta, hogy az MNASZ csaknem 500 fős sportszakmai csapata a korábbi évekhez hasonlóan az idén is helytállt a háromnapos versenyhétvégén, a pályabírók kiválóan végezték a munkájukat és a hazai szervezők is mindent megtettek azért, hogy jól szórakozzon az a 230 ezer néző, aki a hétvége során elutazott a mogyoródi pályához.

– Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország azok közé az országok közé tartozik, amelyek megszakítás nélkül ilyen sok Forma–1-es futamot rendezhettek már – tette hozzá a sportvezető.

Kapcsolódó Cikkek