2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Belföld

Különleges támogatót talált a főpolgármesterségért induló Berki Krisztián

Úgy tűnik, Berki Krisztián egyre több embert állít maga mellé a főpolgármester választás hajrájában – számol be az érdekes fejleményről a Ripost.

A portál információi szerint Berki Krisztián újra nagy dobásra készül a Budapest főpolgármestere címért folytatott küzdelemben. Most Fásy Ádámmal jelentkezett egy rejtélyes üzenetben.


Krisztián arra buzdítja a szavazókat, hogy csütörtök reggel ugorjanak el a Fehérvári úti vásárcsarnokhoz, ahol vele és a mulatóskirállyal is találkozhatnak. Ráadásul Fásy Ádám ajándékkal is készül az érdeklődőknek – írja a Ripost.

Reggel a Fehérvári úti vásárcsarnoknál találkozunk reggel 8-kor!Ádám Fásy ajándékot is hoz Nektek!Osszátok és ott találkozzunk!

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2019. augusztus 28., szerda

„Budapesti vagyok és fontos nekem, hogy ki irányítja ezt a fantasztikus várost – mondta a lap kérdésére Fásy Ádám. Természetesen Tarlós István az, akit szívesen látnék továbbra is a főpolgármesteri székben, hiszen a főváros folyamatosan fejlődik és egyre élhetőbb az ő keze alatt, de számításba veszem Berki Krisztiánt is. Ennek egyszerű oka van: nincs más komolyan vehető jelölt. Ismerem Krisztiánt és tudom, hogy komolyan gondolja, amit mond, és képes is kivitelezni, bármi áron” – idézi a Ripost a mulatóskirályt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek