EUR: 327,39 Ft
CHF: 300,49 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb XIX.kerület

Lanzafame Kispestről vonulna vissza

Davide Lanzafame, a labdarúgó NB I elmúlt két idényének gólkirálya, a Ferencváros csapatától hétfőn visszatért a Budapest Honvédhoz − tájékoztatott az MTI.

Újra magára öltheti a piros-fekete dresszt Davide Lanzafame
MTI Fotó: Czagány Balázs

A 32 éves olasz támadójátékos először 2013-ban igazolt a kispestiekhez, majd a szezon végén hazájába távozott, de 2016-ban visszatért. A Honvéddal 2017-ben bajnokságot nyert, a 2017/18-as szezont pedig gólkirályként és az év játékosaként zárta. Kispesti színekben eddig összesen 67 bajnoki meccsen 34 gólt szerzett.


Tavaly nyáron a Ferencvároshoz szerződött, ahol 28 élvonalbeli találkozón 16 alkalommal volt eredményes, és ugyancsak bajnoki aranyérmes, illetve holtversenyben gólkirály lett. A csatár korábban a Juventus, a Bari, a Palermo, a Parma és a Brescia csapatát is erősítette. A Budapest Honvéd honlapjának megfogalmazása szerint Lanzafame kölcsönbe, kötelező opcióval tért vissza a klubhoz.

Ahova megy, bajnok lesz
MTI/Czagány Balázs

− Nagyon remélem, hogy a Honvéd lesz az utolsó csapat a karrieremben. Olyan helyre térek vissza, ahol nagyon jól éreztem magam, amely a második otthonom. Szeretnék ugyanolyan jó dolgokat elérni, mint a múltban, noha tisztában vagyok azzal, hogy ez nem lesz egyszerű − nyilatkozta Lanzafame hétfőn.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.

 • Tömegek futottak a Kolorfesztiválon

  Tömegek futottak a Kolorfesztiválon

  Közel ezren vettek részt az idén hatodik alkalommal megrendezett kazincbarcikai Kolorfutáson, melynek a hagyományokhoz híven idén is a Kolorfesztivál adott otthont.