EUR: 327,39 Ft
CHF: 300,49 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Belföld

Levitézlett figurákkal kampányol a momentumos

Nyílt levelet írt a Fidesz terézvárosi szervezete Fekete Győr Andrásnak, a Momentum elnökének, ugyanis a párt VI. kerületi polgármesterjelöltje Soproni Tamás két „levitézlett figurát” is bevett a csapatába.

Egyikük Gaár Iván, aki korábban III/III-as ügynök volt, a másik pedig a hivatali visszaélés miatt elítélt MSZP-s Hatvani Csaba.


„Ezekről a levitézlett figurákról beszél »nagy csapatként« Soproni, és szelfizik velük vidáman. Ez sem hat azonban a meglepetés erejével, hiszen láttuk már azt a 2014-es választásokon, amikor Soproni Tamás, az Együtt–PM–MSZP–DK jelöltjeként indulva ezekkel az emberekkel alkotta az akkori »nagy« és a végén bukott csapatot” – olvasható a Magyar Nemzetben.

A Fidesz terézvárosi szervezete a következőkre vár magyarázatot a Momentum elnökétől:


„Többek között a családja ingatlanszerzéseiről, a HÖOK-os pénzekről, továbbá arról, hogyan lett MIÉP-szimpatizánsból liberális, majd mára szociáldemokrata, s hogy kérheti a DK-s szavazók támogatását, ha a pártelnöküket, Gyurcsány Ferencet korábban nemzetárulónak titulálta” – áll a nyílt levélben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hamarosan véget ér a körúti villamosvonal felújítása

  Hamarosan véget ér a körúti villamosvonal felújítása

  Az utolsó szakaszába lépett a körúti villamosvonal felújítása, ezért augusztus 31-ig a 4-es és a 6-os villamos csak a Jászai Mari tér és a Corvin-negyed között közlekedik, a tanév kezdetétől, szeptember 2-től pedig ismét a teljes vonalon közlekedik.

 • A Nap képe: Virágba borulva

  A Nap képe: Virágba borulva

  18 virágkocsit, 10 hazai és 17 külföldi művészeti csoportot láthatott a közönség, miközben végig vonult a menet az ötvenedik debreceni virágkarnevál hat kilométeres útvonalán.

 • Kanada volt miniszterelnökével tárgyalt Orbán Viktor

  Kanada volt miniszterelnökével tárgyalt Orbán Viktor

  Orbán Viktor miniszterelnök szerda délelőtt a karmelita kolostorban fogadta Stephen Harpert, Kanada korábbi miniszterelnökét, a Nemzetközi Demokrata Unió (IDU) elnökét – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.