EUR: 329,31 Ft
CHF: 302,91 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Maddoxnak elege lett Jolie-ból

Angelina Jolie örökbefogadott fia, Maddox, elköltözött otthonról.

A 18 éves fiú szeptembertől a dél-koreai Yonsei Egyetemre fog járni, ahol biokémiát tanul majd. Maddox direkt felvételizett ebbe a távoli iskolába, mert így egy új helyen élhet, távol édesanyjától. A színésznő ugyanis, állítólag egyre elviselhetetlenebb, amit gyermekei nehezen viselnek. Állandó kirohanásai, idegösszeomlásai miatt folytonos vita volt Maddox és közte. Ezért szeretett volna a friss egyetemista, minél előbb megszabadulni Jolie-tól.

Profimedia, Mega Agency

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.