EUR: 327,39 Ft
CHF: 300,49 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Sport

Mbappé kilökte Neymart a csapatfotóról

Sorozatban hetedszer nyerte meg a francia labdarúgó-szuperkupát a Paris Saint-Germain csapata, miután a hétvégi döntőben 2-1-re legyőzte a Rennes együttesét. Az ünneplés közben Kylian Mbappé és Neymar esett egymásnak, a francia szélső egyszerűen kidobta a brazilt a csapatfotóról.

Úgy tűnik mély nyomot hagyott a PSG futballistáiban, hogy Neymar már hetek óta hangoztatja, hogy el akar igazolni Párizsból. A brazil támadó eltiltás miatt nem játszhatott a Kínában rendezett döntőn, így a lelátóról nézte végig a találkozót. A meccs utáni ünneplésből sem akarta kivenni a részét, csapattársa Marco Verratti vette rá, hogy legyen ott a gyepen a csapattal.


Kylian Mbappé viszont nem nézte ezt jó szemmel, ezért a csapatfotók elkészülésekor, gondolt egyet, és arrébb taszajtotta Neymart, jelezve neki, hogy nincs rá szükség a fotózásnál. Az esetet követően egyébként Neymar Instagram-oldalán rakott ki egy közös fotót a világbajnok franciával, jelezve, hogy szent a béke köztük.

Az átigazolási szezon egyik legforróbb témája egyértelműen Neymaré, hiszen a brazil már hetek óta hangoztatja, hogy el akar igazolni Párizsból. Állítólag Neymar a PSG sportigazgatójával közölte is, hogy nem hajlandó pályára lépni többet a csapat mezében. Leonardo szerint viszont még nem kapott konkrét ajánlatot a klub Neymarért. A befutónak a Barcelonát emlegetik, de a klub alelnöke, Jordi Cardoner szerint Neymar visszaigazolására jelenleg a minimálisnál is kevesebb az esély.


– Nincs olyan, hogy Neymar-ügy, ez elég bonyolult. Mi csak passzív megfigyelői vagyunk az eseményeknek. Tudjuk, hogy nem boldog Párizsban, de ez olyan helyzet, amit Párizsban a PSG-nek kell megoldania és nem a Barcelonának – mondta az alelnök.

Neymar 2016-ban rekordot jelentő 222 millió euróért (69 milliárd forint) igazolt a PSG-be a Barcelonától és a párizsiak legalább 200 milliót akarnak kapni érte.

Kapcsolódó Cikkek