EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Belföld

Megkezdte tanszercsomagjai kiszállítását az ökumenikus segélyszervezet

Megkezdte tanszercsomagjai kiszállítását a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

A műsorban Gáncs Kristóf, a segélyszervezet kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a tanszercsomagokat a 1353-as adományvonalon felajánlott pénzből vásárolják.


Egyetlen tanszercsomaghoz negyven hívásra van szükség, a cél az, hogy ezer gyermeken tudjanak segíteni – tette hozzá.

A csomagokat “személyre szabják”, a gyerekeknek a szervezet önkéntesei olyan eszközöket, adott esetben ruhákat visznek, amelyekre valóban szükségük van – mondta, hozzátéve, arra törekednek, hogy a diákok még iskolakezdés előtt hozzájussanak az adományhoz.

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.