EUR: 329,40 Ft
CHF: 302,90 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Extra

Meglepték a zsaruk a kis világjárót

Budapesten a Dunát akarta megcsodálni, ezért szökött el Németországból egy 12 éves kisfiú. A magyar rendőrök az egyik pályaudvaron találtak rá. Míg a világjáró gyerek várt az apukájára, a zsaruk elhalmozták ajándékokkal. 

„Három nappal ezelőtt a járőrök a Keleti Pályaudvaron találtak egy 12 éves kisfiút, akiről kiderült, hogy német, nincs nála igazolvány és elszökött Németországból, ahol már keresték a német kollégák. Az ORFK és a BRFK összefogott. A Bűnmegelőzési- és a Balesetmegelőzési Osztályok mindenféle klassz dolgot összeszedtek és elvittek a kisfiúnak, hogy addig se unatkozzon, amíg apukája meg nem érkezik. A 12 éves kis srác hazautazott Németországba. Kedves kommentelők, biztosan kíváncsiak vagytok arra, hogyan került Budapestre egyedül, erről sajnos többet nem írhatunk, a rendőrség most tisztázza a körülményeket!” – írta Facebook-oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Egy videót is készítettek arról, ahogy kollégáik átadják az ajándékokat a kisfiúnak. A kis világjáró kapott Rubik-kockát, emlékpólót és legót is. A kommentelők valóban arra voltak kíváncsiak, hogy a kisfiú miért indult el egyedül a magyar fővárosba, aggódtak, hogy mi van, ha a családja elől menekül. Később azonban kiderült, hogy ilyesmiről szó sincs. „Annyit már tudunk, hogy szerető családból származik. Az apukája nagyon sokat mesélt neki Budapestről, a Dunáról, a kisfiú azért jött, hogy megnézze” – nyugtatta meg az érdeklődőket a rendőrség.


(Fotó: Facebook)

(Fotó: Facebook)

(Fotó: Facebook)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.