2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb XV.kerület

Megszépült a Szövőgyár Utcai Óvoda környéke

Közösen szeték a szemetet

Kerületi civil kezdeményezésre önkéntes szemétszedést szerveztek a Szövőgyár Utcai Óvoda környékére, a résztvevők javarészt kommunális, háztartási hulladékot gyűjtöttek össze. A gondozatlan fákról belógó lombokat és faágakat is rendbe tették, a járdát pedig lesöpörték.

A Fidesz–KDNP körzetes képviselői Lehoczki Ádám és Gyurkovics Miklós is szívesen vettek részt a takarításban, mert számukra is fontos a tisztább, egészségesebb környezet. Sajnos a XV. kerületben sok a koszos, szemetes, gazos terület, az elhagyatott, illegálisan lerakott szemét.
– Különösen fontos, hogy odafigyeljünk és tegyünk meg mindent a rendezettebb, tiszta viszonyokért, hiszen az óvoda környékén a legkisebbek azok, akik nap mint nap találkozhatnak a mocsokkal – hangsúlyozta Mihály Zoltánné, aki a Fidesz–KDNP jelöltjeként csatlakozott a szemétszedéshez.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.