EUR: 331,34 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Egyéb IV.kerület

Mobillal is lehet profi képet csinálni

Ma már nem kell méregrága fényképezőgép ahhoz, hogy valaki jó fotót csináljon. Ezt bizonyítja az Újpesti Ifjúsági Házban nyílt, Mobillal másképp című ingyenes kiállítás, amely augusztus végéig tekinthető meg.

A fényképezőgéppel kombinált mobiltelefonok megjelenése és különösen az okostelefonok térnyerése, folyamatos fejlődése óta ugrásszerűen megnőtt a mobillal fényképezők száma. A MobilArt közösségi alkotócsoport néhány évvel ezelőtt a Facebookon alakult meg, azzal a céllal, hogy bebizonyítsák: az igényes kép nem az eszközön múlik, hanem azon, aki azt használja. Ezekből a képekből nyílt kiállítás az Újpesti Ifjúsági Házban.
A csoport leírása szerint  azokat a mobilfotósokat látják szívesen, akik el tudnak szakadni a szelfiktől, a családi és egyéb emlékképektől, és mobileszközeikkel értékes fotók készítésére törekednek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.