EUR: 327,46 Ft
CHF: 300,39 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Extra

Nagyot durrant ősszel a TV2

Rengeteg új és színes műsorral indít ősszel a TV2. Hétköznap esténként az Ázsia Expressz 2. kaland realityt, valamint a Kapd el, ha tudsz! kvízshow-t láthatják a nézők. Vasárnaponként pedig elindul a vadonatúj Sztárban Sztár leszek! 

Augusztus 26-tól, hétköznap esténként, a várva várt Ázsia Expressz második évadát láthatják majd a nézők Ördög Nóra vezetésével. Az egzotikus kalandrealityben heteken át, több ezer kilométeren és rengeteg kihíváson át menetelnek majd a párosok, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, a Liu tesvérek, Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel, Hódi Pamela és Huszár Zsófi, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti, Bereczki Krisztián edzőtársa, Bohos Kornél, valamint Horváth Gréta és Meggyes Dávid a 10 millió forintos fődíjért. Ázsia gyönyörű és kalandos tájai után pedig Kasza Tibi Kapd el, ha tudsz! kvízshow-ja látható majd 20.55-től a TV2-n.


Hétvégén sem marad el a szórakoztatás. Szeptember 1-től vasárnap 18.55-től a megújult Sztárban Sztár leszek! tehetségkutató show-műsor veszi kezdetét, ahol a négy zsűritag, Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Horváth Tamás és Pápai Joci segíti majd a versenyzőket a győzelemhez. A házigazda Tilla lesz.

A csatorna színes kínálata többek között Majka, Nyomd a gombot tesó! gameshow-jával, valamint a Catch! – Úgyis utolérlek! szórakoztató sportvetélkedővel tovább bővül majd az ősz folyamán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.

 • Online vásárlás: Ne hagyjuk, hogy átverjenek

  Online vásárlás: Ne hagyjuk, hogy átverjenek

  Az eNEt kutatása szerint Magyarországon közel 5,4 millióan vásárolnak rendszeresen online. Előfordul azonban, hogy nem azt kapjuk, amit szerettünk volna, sőt akár meg sem érkezik a címünkre.

 • Eperjes Károly: A szív és ész harmóniájára kell törekedni

  Eperjes Károly: A szív és ész harmóniájára kell törekedni

  Káosz és Harmónia kapcsolatáról beszélt Eperjes Károly a nemzetközi Fesztivál Akadémia Budapest rendezvényén. A Kossuth-díjas színművész, rendező mesterségbeli tanulmányaira alapozva, két alapmű: a Biblia és Arisztotelész Poétikája mentén határozta meg az élet kultúrájának a lényegét.